U bekijkt pagina: Home » Waar Wilt U Naar Zoeken

Resultaten voor 'Waar Wilt U Naar Zoeken '

Search Results 661 tot 690 van totaal 2675 Eerste | Vorige | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | Volgende | Laatste
Filter opties
Categorie Prijs indicatie
Magnify Designradiator BossandWessing Odro Gebogen 764 X 585 Mm (13 Kleuren)
Designradiator BossandWessing Odro Gebogen 764 X 585 Mm (13 Kleuren)
Designradiator BossandWessing Odro Gebogen 764 X 585 Mm (13 Kleuren)
Sanitair producten
BossandWessing
Badkamer radiator
Designradiator Boss & Wessing Odro gebogen 764 x 585 mm De designradiator van de Odro-series heeft een fraai design. Deze radiator heeft gebogen horizontale lijnen en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Een bijzondere verschijning in elke badkamer. Specificaties - Onderaansluiting - Incl. bevestigingsset, blindstop en ontluchter - 76x58 cm - 528 Watt - Design Algemene tips voor het plaatsen van een radiator - Zorg ervoor dat uw badkamer goed geventileerd wordt. Hierdoor voorkomt u dat de lak van uw designradiator op lange termijn aangetast wordt door vocht. - De aansluitpunten van de radiator kunnen roesten door te weinig teflontape op het draad of door te strak aandraaien - Reinig uw radiator met een vochtige zachte doek of gewoon zeepwater. Alkalische schoonmaakmiddelen, zuurhoudende en schurende middelen kunnen de laklaag van de radiator aantasten, deze schade valt buiten de garantie - Montage van de radiator op de koudste plek in de kamer is aan te raden - Tussen de wand en radiator dient u een minimale ruimte te houden van 5cm - In grote ruimten is het aan te bevelen meerdere kleinere radiatoren te plaatsen in plaats van één grote - Monteer een thermostatische radiatorkraan nooit met de knop naar boven - Wilt u een temperatuur die 2 graden hoger is, dan moet u de capaciteit met 10% verhogen - Heeft u muurisolatie en/of dubbelglas, dan kan de benodigde capaciteit in het betreffende vertrek met 10% worden verlaagd - Indien u in een vrijstaand huis of hoekhuis woont, verhoog dan de benodigde capaciteit met 10% Let op! Voor het monteren van de radiator zijn er meerdere situaties mogelijk dat bepalend is voor welke aansluitset u kiest. Mocht u twijfelen neem gerust contact met ons op of stuur een foto per mail van uw huidige situatie. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze.
8719304122234
Badkamer radiator
Sanitair-producten > Badkamer radiator > Designradiator
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�149.00
Magnify Designradiator BossandWessing Odro Gebogen 1196 X 585 Mm
Designradiator BossandWessing Odro Gebogen 1196 X 585 Mm
Designradiator BossandWessing Odro Gebogen 1196 X 585 Mm
Sanitair producten
BossandWessing
Badkamer radiator
Designradiator Boss & Wessing Odro gebogen 1196 x 585 mm De designradiator van de Odro-series heeft een fraai design. Deze radiator heeft gebogen horizontale lijnen en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Een bijzondere verschijning in elke badkamer. Specificaties - Onderaansluiting - Incl. bevestigingsset, blindstop en ontluchter - 120x60 cm - 804 Watt - Design Algemene tips voor het plaatsen van een radiator - Zorg ervoor dat uw badkamer goed geventileerd wordt. Hierdoor voorkomt u dat de lak van uw designradiator op lange termijn aangetast wordt door vocht. - De aansluitpunten van de radiator kunnen roesten door te weinig teflontape op het draad of door te strak aandraaien - Reinig uw radiator met een vochtige zachte doek of gewoon zeepwater. Alkalische schoonmaakmiddelen, zuurhoudende en schurende middelen kunnen de laklaag van de radiator aantasten, deze schade valt buiten de garantie - Montage van de radiator op de koudste plek in de kamer is aan te raden - Tussen de wand en radiator dient u een minimale ruimte te houden van 5cm - In grote ruimten is het aan te bevelen meerdere kleinere radiatoren te plaatsen in plaats van één grote - Monteer een thermostatische radiatorkraan nooit met de knop naar boven - Wilt u een temperatuur die 2 graden hoger is, dan moet u de capaciteit met 10% verhogen - Heeft u muurisolatie en/of dubbelglas, dan kan de benodigde capaciteit in het betreffende vertrek met 10% worden verlaagd - Indien u in een vrijstaand huis of hoekhuis woont, verhoog dan de benodigde capaciteit met 10% Let op! Voor het monteren van de radiator zijn er meerdere situaties mogelijk dat bepalend is voor welke aansluitset u kiest. Mocht u twijfelen neem gerust contact met ons op of stuur een foto per mail van uw huidige situatie. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze.
8719304122210
Badkamer radiator
Sanitair-producten > Badkamer radiator > Designradiator
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�199.00
Magnify Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl
Toiletten
unisex
Maak jouw set compleetWanneer je inéén koop klaar wilt zijn voor de verbouwing van toilet, dan is deze actieset een uitstekende optie.Geberit UP320 Duofix inbouwreservoirHet Geberit UP320 Duofix inbouwreservoir is een betrouwbaar, solide inbouwreservoir met een hoogte van 112 cm voor bevestiging van een wandcloset met frontbediening en uitermate geschikt voor montage in jouw badkamer of toiletruimte.Geberit Sigma bedieningsplaatJe kunt in deze zet kiezen voor verschillende Geberit Sigma bedieningspanelen. Welke uitvoering je ook kiest, de bedieningsplaat is altijd geschikt voor de waterbesparende functionaliteit van het inbouwreservoir.Sub 016 wandcloset diepspoel incl. zittingDit Sub 016 wandcloset heeft een strak model. Samen met de bijpassende extra platte toiletzitting met softclose en quickrelease is het een moderne combinatie.
Toiletten|Toiletsets|Toiletsets
Review product
 
Review Winkel
Alles voor bad en douche
 
�481.98
Magnify Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl
Accessoires
Looox
unisex
Goed doordacht en met een stoere uitstraling geeft LoooX de reserverollen de plek waar ze thuis horen. De LoooX Closed CL1 geïntegreerde RVS reserverolhouder maakt plaats voor maar liefst 6 rollen. Door een sparing te maken is het eenvoudig om deze naast het toilet te monteren. En wat een strakke uitstraling!
Accessoires|Toilet accessoires|Reserverolhouders
Review product
 
Review Winkel
Alles voor bad en douche
 
�220.00
Magnify Designradiator BossandWessing Odro Gebogen 1808 X 585 Mm
Designradiator BossandWessing Odro Gebogen 1808 X 585 Mm
Designradiator BossandWessing Odro Gebogen 1808 X 585 Mm
Sanitair producten
BossandWessing
Badkamer radiator
Designradiator Boss & Wessing Odro gebogen 1808 x 585 mm De designradiator van de Odro-series heeft een fraai design. Deze radiator heeft gebogen horizontale lijnen en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Een bijzondere verschijning in elke badkamer. Specificaties - Onderaansluiting - Incl. bevestigingsset, blindstop en ontluchter - 180x58 cm -1112 Watt - Design Algemene tips voor het plaatsen van een radiator - Zorg ervoor dat uw badkamer goed geventileerd wordt. Hierdoor voorkomt u dat de lak van uw designradiator op lange termijn aangetast wordt door vocht. - De aansluitpunten van de radiator kunnen roesten door te weinig teflontape op het draad of door te strak aandraaien - Reinig uw radiator met een vochtige zachte doek of gewoon zeepwater. Alkalische schoonmaakmiddelen, zuurhoudende en schurende middelen kunnen de laklaag van de radiator aantasten, deze schade valt buiten de garantie - Montage van de radiator op de koudste plek in de kamer is aan te raden - Tussen de wand en radiator dient u een minimale ruimte te houden van 5cm - In grote ruimten is het aan te bevelen meerdere kleinere radiatoren te plaatsen in plaats van één grote - Monteer een thermostatische radiatorkraan nooit met de knop naar boven - Wilt u een temperatuur die 2 graden hoger is, dan moet u de capaciteit met 10% verhogen - Heeft u muurisolatie en/of dubbelglas, dan kan de benodigde capaciteit in het betreffende vertrek met 10% worden verlaagd - Indien u in een vrijstaand huis of hoekhuis woont, verhoog dan de benodigde capaciteit met 10% Let op! Voor het monteren van de radiator zijn er meerdere situaties mogelijk dat bepalend is voor welke aansluitset u kiest. Mocht u twijfelen neem gerust contact met ons op of stuur een foto per mail van uw huidige situatie. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze.
8719304122227
Badkamer radiator
Sanitair-producten > Badkamer radiator > Designradiator
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�299.00
Magnify Carisa Cubic Chroom Handdoekradiator 142x50 Cm
Carisa Cubic Chroom Handdoekradiator 142x50 Cm
Carisa Cubic Chroom Handdoekradiator 142x50 Cm
Sanitair producten
Carisa
Badkamer radiator
Designradiator Cubic 142x50 cm Deze bijzonder fraaie designradiator is een echte blikvanger! Door het ingetogen design van de Cubic, is dit model eenvoudig te combineren met andere stylen in de badkamer. De Carisa Cubic handdoekradiator is ideaal voor badkamers, keukens, sauna's en zwembaden omdat het niet alleen de omgeving verwarmt. De Cubic radiator is ideaal voor het drogen van uw handdoek. De afmetingen van de radiator zijn: 142x50x3 cm, heeft een vermogen van 595 watt en heeft een werkdruk van 10 Bar. Algemene tips  Zorg ervoor dat uw badkamer goed geventileerd wordt. Hierdoor voorkomt u dat de lak van uw designradiator op lange termijn aangetast wordt door vocht. De aansluitpunten van de radiator kunnen roesten door de volgende oorzaken: - Te weinig teflontape op het draad - Te strak aangedraaid We raden u aan hiermee rekening te houden, zodat de aansluitpunten niet gaan roesten Het mooie uiterlijk van de radiatoren is eenvoudig te onderhouden. Reinig uw radiator met een vochtige zachte doek of gewoon zeepwater. Alkalische schoonmaakmiddelen, zuurhoudende en schurende middelen kunnen de laklaag van de radiator aantasten, deze schade valt buiten de garantie. Montage van de radiator op de koudste plek in de kamer is aan te raden. Tussen de wand en radiator dient u een minimale ruimte te houden van 5cm. In grote ruimten is het aan te bevelen meerdere kleinere radiatoren te plaatsen in plaats van één grote. Tips - Monteer een thermostatische radiatorkraan nooit met de knop naar boven. - wilt u een temperatuur die 2 graden hoger is, dan moet u de capaciteit met 10% verhogen - heeft u muurisolatie en/of dubbelglas, dan kan de benodigde capacitteit in het betreffende vertrek met 10% worden verlaagd. - Indien u in een vrijstaand huis of hoekhuis woont, verhoog dan de benodigde capaciteit met 10%
8719304012009
Badkamer radiator
Sanitair-producten > Badkamer radiator > Designradiator
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�510.00
Magnify Handdoekradiator BossandWessing Siela Dubbel 1800 X 318 Mm
Handdoekradiator BossandWessing Siela Dubbel 1800 X 318 Mm
Handdoekradiator BossandWessing Siela Dubbel 1800 X 318 Mm
Sanitair producten
BossandWessing
Badkamer radiator
Handdoekradiator Boss & Wessing Siela Dubbel 1800 x 318 mm De designradiator uitde Siala-serie heeft een fraai design. Deze radiator is verkrijgbaar in meerdere kleuren en in een enkele en dubbele versie. Een bijzondere verschijning in elke badkamer, woonkamer, sauna of zwembad. Specificaties - Middenaansluiting - Incl. bevestigingsset, blindstop en ontluchter - 180 x 31.8cm. - 1094 Watt. - Design Algemene tips voor het plaatsen van een radiator - Zorg ervoor dat uw badkamer goed geventileerd wordt. Hierdoor voorkomt u dat de lak van uw designradiator op lange termijn aangetast wordt door vocht. - De aansluitpunten van de radiator kunnen roesten door te weinig teflontape op het draad of door te strak aandraaien - Reinig uw radiator met een vochtige zachte doek of gewoon zeepwater. Alkalische schoonmaakmiddelen, zuurhoudende en schurende middelen kunnen de laklaag van de radiator aantasten, deze schade valt buiten de garantie - Montage van de radiator op de koudste plek in de kamer is aan te raden - Tussen de wand en radiator dient u een minimale ruimte te houden van 5cm - In grote ruimten is het aan te bevelen meerdere kleinere radiatoren te plaatsen in plaats van één grote - Monteer een thermostatische radiatorkraan nooit met de knop naar boven - Wilt u een temperatuur die 2 graden hoger is, dan moet u de capaciteit met 10% verhogen - Heeft u muurisolatie en/of dubbelglas, dan kan de benodigde capaciteit in het betreffende vertrek met 10% worden verlaagd - Indien u in een vrijstaand huis of hoekhuis woont, verhoog dan de benodigde capaciteit met 10% Let op! Voor het monteren van de radiator zijn er meerdere situaties mogelijk dat bepalend is voor welke aansluitset u kiest. Mocht u twijfelen neem gerust contact met ons op of stuur een foto per mail van uw huidige situatie. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze.
8719304121978
Badkamer radiator
Sanitair-producten > Badkamer radiator > Designradiator
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�494.00
Magnify Handdoekradiator Wiesbaden Elara 1817x600mm. Wit
Handdoekradiator Wiesbaden Elara 1817x600mm. Wit
Handdoekradiator Wiesbaden Elara 1817x600mm. Wit
Sanitair producten
Wiesbaden
Badkamer radiator
Handdoekradiator Wiesbaden Elara 1817x600 mm Deze fraaie handdoekradiator is uit de Elara serie van het merk Wiesbaden. Met het klassieke design is de handdoekradiator te plaatsen in elke badkamer. Met deze handdoekradiator kunt u uw handdoeken netjes ophangen. De afmeting van de radiator is 181cm x 60cm en levert 1067 Watt. Dit is voldoende capaciteit om uw handdoeken te drogen. Specificaties: - Midden-onderaansluiting - 1817x600mm. - 1067 Watt. ( EN-442 norm Δt50 ) - Wit ( RAL 9010 ) - Inclusief bevestigingsset - Horizontale buisdiameter 25mm   Algemene tips  Ventileren Zorg ervoor dat uw badkamer goed geventileerd wordt. Hierdoor voorkomt u dat de lak van uw designradiator op lange termijn aangetast wordt door vocht. Aansluitpunten De aansluitpunten van de radiator kunnen roesten door de volgende oorzaken: Te weinig teflontape op het draad Te strak aangedraaid We raden u aan hiermee rekening te houden, zodat de aansluitpunten niet gaan roesten Onderhoud Het mooie uiterlijk van de radiatoren is eenvoudig te onderhouden. Reinig uw radiator met een vochtige zachte doek of gewoon zeepwater. Alkalische schoonmaakmiddelen, zuurhoudende en schurende middelen kunnen de laklaag van de radiator aantasten, deze schade valt buiten de garantie. Plaatsing designradiator  Montage van de radiator op de koudste plek in de kamer is aan te raden. Tussen de wand en radiator dient u een minimale ruimte te houden van 5cm. In grote ruimten is het aan te bevelen meerdere kleinere radiatoren te plaatsen in plaats van één grote. Tips Monteer een thermostatische radiatorkraan nooit met de knop naar boven. wilt u een temperatuur die 2 graden hoger is, dan moet u de capaciteit met 10% verhogen heeft u muurisolatie en/of dubbelglas, dan kan de benodigde capacitteit in het betreffende vertrek met 10% worden verlaagd. Indien u in een vrijstaand huis of hoekhuis woont, verhoog dan de benodigde capaciteit met 10%.
8718053672199
Badkamer radiator
Sanitair-producten > Badkamer radiator > Designradiator
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�197.50
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Wit
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Wit
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Wit
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�559.00
Magnify Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl
Toiletten
unisex
Maak jouw set compleetWanneer je inéén koop klaar wilt zijn voor de verbouwing van toilet, dan is deze actieset een uitstekende optie.Geberit UP320 Duofix inbouwreservoirHet Geberit UP320 Duofix inbouwreservoir is een betrouwbaar, solide inbouwreservoir met een hoogte van 112 cm voor bevestiging van een wandcloset met frontbediening en uitermate geschikt voor montage in jouw badkamer of toiletruimte.Geberit Sigma bedieningsplaatJe kunt in deze zet kiezen voor verschillende Geberit Sigma bedieningspanelen. Welke uitvoering je ook kiest, de bedieningsplaat is altijd geschikt voor de waterbesparende functionaliteit van het inbouwreservoir.Sub 256 wandcloset diepspoel verlengd incl. zittingDit Sub 256 wandcloset heeft een hoekig model, dat dankzij het ontbreken van de spoelrand een hygiënischer uitvoering. Samen met de bijpassende toiletzitting is het een stijlvolle combinatie.
Toiletten|Toiletsets|Toiletsets
Review product
 
Review Winkel
Alles voor bad en douche
 
�732.01
Magnify Complete Badkamer Set 1
Complete Badkamer Set 1
Complete Badkamer Set 1
Complete Badkamers
Bwh Design
Budget
De complete badkamerset 1 van Badkamerwarenhuis.nl Op Badkamerwarenhuis.nl vind je verschillende complete badkamersets, waaronder de complete badkamerset 1. Een complete badkamerset dient eigenlijk als basis en je kunt aan de hand vanuit deze basis kijken wat het kostenplaatje is. Je kunt zelf de complete badkamerset upgraden of juist niet, dat is helemaal aan jou! Je hebt het dus helemaal zelf in de hand, qua stijl maar ook qua kosten. Bij deze complete badkamer worden géén tegels geleverd, wel hebben wij een aantal tegels geselecteerd die passen in het kostenplaatje van de complete badkamerset 1. Laat je vooral adviseren door een van onze experts, die kunnen je helpen in het maken van de juiste keuze. Ook kunnen zij je voorzien van informatie en zullen ze al uw vragen beantwoorden. Vergeet vooral niet de andere complete badkamersets te bekijken en al onze andere producten! Waar bestaat de complete badkamerset 1 uit? Waarschijnlijk ben je nu nieuwsgierig geworden naar waar de complete badkamerset 1 uit bestaat. Hij bestaat uit een inloopdouche die leverbaar is in de maten 90 of 100 cm breed / 200 cm hoog. Deze inloopdouche is inclusief een nano coating. Daarnaast bestaat deze set uit het badmeubel Joelle Jaccos of Geros 60 cm. Dit badmeubel is voorzien vaneen platte spiegel, meubelsifon en een meubelkraan round of square. Je hebt keuze uit de kleuren mat grijs, hoogglans wit of noten. Ook een ronde of vierkante radiator van 120x60 cm met een bijbehorende aansluitset hoort tot deze complete badkamerset. Niet te vergeten de thermostatische douchekraan round met een luxe glijstangset triton. Ten slotte hoort een 3e generatie douchedrain met fles van 80 cm ook nog bij badkamerset 1. Zoals je ziet bestaat de complete badkamerset 1 uit alles wat je nodig hebt in een badkamer. Voordelen van Badkamerwarenhuis Bij Badkamerwarenhuis profiteer je van een aantal voordelen: Wij bieden een garantie van 2 jaar, met uitzondering op de kranen in deze set. Die hebben namelijk een garantie van 5 jaar. Wij leveren snel, zodat je zo snel mogelijk van uw nieuwe badkamer gebruik kunt maken en kan genieten. Onze levertijd is circa 2 weken. Je geniet bij ons van uitstekende service. Je kunt ten alle tijden bij ons terecht voor al uw vragen en problemen. Wij zijn transparant en altijd eerlijk tegenover de klant.   Je bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Hier kun je alles in het echt bekijken en kunnen wij een offerte voor jou opstellen. Wij adviseren je om een afspraak te maken en oude foto's en afmetingen van de huidige badkamer mee te brengen. Je kunt ook telefonisch contact opnemen. Samen komen we er gegarandeerd uit!
Budget
Complete badkamers>Budget>
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�1149.00
Magnify Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl
Toiletten
unisex
Maak jouw set compleetWanneer je inéén koop klaar wilt zijn voor de verbouwing van toilet, dan is deze actieset een uitstekende optie.Geberit UP320 Duofix inbouwreservoirHet Geberit UP320 Duofix inbouwreservoir is een betrouwbaar, solide inbouwreservoir met een hoogte van 112 cm voor bevestiging van een wandcloset met frontbediening en uitermate geschikt voor montage in jouw badkamer of toiletruimte.Geberit Sigma bedieningsplaatJe kunt in deze zet kiezen voor verschillende Geberit Sigma bedieningspanelen. Welke uitvoering je ook kiest, de bedieningsplaat is altijd geschikt voor de waterbesparende functionaliteit van het inbouwreservoir.Wiesbaden Mercurius wandcloset diepspoel incl. zittingDit Wiesbaden Mercurius wandcloset heeft een strak model. Samen met de bijpassende extra toiletzitting met softclose is het een stijlvolle combinatie.
Toiletten|Toiletsets|Toiletsets
Review product
 
Review Winkel
Alles voor bad en douche
 
�498.62
Magnify Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl
Toiletten
unisex
Maak jouw set compleetWanneer je inéén koop klaar wilt zijn voor de verbouwing van toilet, dan is deze actieset een uitstekende optie.Geberit UP320 Duofix inbouwreservoirHet Geberit UP320 Duofix inbouwreservoir is een betrouwbaar, solide inbouwreservoir met een hoogte van 112 cm voor bevestiging van een wandcloset met frontbediening en uitermate geschikt voor montage in jouw badkamer of toiletruimte.Geberit Sigma bedieningsplaatJe kunt in deze zet kiezen voor verschillende Geberit Sigma bedieningspanelen. Welke uitvoering je ook kiest, de bedieningsplaat is altijd geschikt voor de waterbesparende functionaliteit van het inbouwreservoir.Wiesbaden Vesta wandcloset diepspoel incl. zittingHet Wiesbaden Vesta wandcloset heeft een modern design. Samen met de bijpassende toiletzitting met softclose en quickrelease is het een stijlvolle combinatie.
Toiletten|Toiletsets|Toiletsets
Review product
 
Review Winkel
Alles voor bad en douche
 
�547.67
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Wit
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Wit
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Wit
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�448.99
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Zwart
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Zwart
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Zwart
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�669.00
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Grijs
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Grijs
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Grijs
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�559.00
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Jasmijn
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Jasmijn
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Jasmijn
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�559.00
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Kashmir
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Kashmir
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Kashmir
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�559.00
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Gebroken Wit
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Gebroken Wit
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Gebroken Wit
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�559.00
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Antraciet
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Antraciet
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Antraciet
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�559.00
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Zalm
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Zalm
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Zalm
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�669.00
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Zwart
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Zwart
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Zwart
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�669.00
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Blauw
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Blauw
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Blauw
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�559.00
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Oranje
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Oranje
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Oranje
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�779.00
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Rood
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Rood
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Rood
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�779.00
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Geel
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Geel
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Glans Geel
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�669.00
Magnify Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Mint Groen
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Mint Groen
Bocchi Etna Waskom Zonder Kraangat Mat Mint Groen
Wastafels
Bocchi
Wastafel
De Etna is een solide opbouw wastafel voor de moderne badkamer. Combineer de wastafel met een toilet van Bocchi om de badkamer compleet te maken. De keramiek waskom is beschikbaar in een breed scala van moderne kleuren en beloofd een unieke toevoeging te zijn aan uw interieur. De waskom heeft geen kraangat, u kunt gebruik maken van een inbouwkraan boven de waskom. De waskom beschikt over de Super Smooth technologie van Bocchi. Dit zorgt voor een beter hygiëne omdat vuil en kalk zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. De Bocchi producten worden op bestelling gemaakt. Hiermee vervalt het recht op retourneren. Dus bedenk goed welke unieke kleur u in uw interieur wilt plaatsen.
Wastafel
Wastafels | Wastafel | Opbouw wastafel
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�669.00
Magnify Badmengkraan Hotbath Gringo Gr030
Badmengkraan Hotbath Gringo Gr030
Badmengkraan Hotbath Gringo Gr030
Kranen
Hotbath
Badkranen
Badmengkraan Hotbath Gringo GR030 De Badmengkraan Hotbath Gringo GR030 is een vrijwel universele badkraan. Universeel op het gebied van de stijl van de kraan. Deze kraan past in principe in elke badkamer door het tijdloze design. Daarnaast is deze kraan simpel en benadrukt de kraan het concept van less is more.  Specificaties De Hotbath Gringo GR030 is een toegevoegde waarde voor elke badkamer. De simpele kraan legt de focus meer op het bad zelf. Dit is handig als je een echt design bad in je badkamer hebt staan, of wanneer je wilt dat je bad simplistisch blijft. De kraan maakt zelf gebruik van elegante lijnen en vormen en is dus ook nog een klein pronkstuk van je badkamer. 5 jaar garantie 14 dagen levertijd   Bekijk hier meer Gringo producten.
7751925434519
Badkranen
Kranen>Badkranen>
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�139.00
Magnify Toiletpot Hangend Letta 52x36x40cm Wandcloset Keramiek Diepspoel Nano Coating Easyclean Rimfree Mat Wit Met Toiletbril
Toiletpot Hangend Letta 52x36x40cm Wandcloset Keramiek Diepspoel Nano Coating Easyclean Rimfree Mat Wit Met Toiletbril
Toiletpot Hangend Letta 52x36x40cm Wandcloset Keramiek Diepspoel Nano Coating Easyclean Rimfree Mat Wit Met Toiletbril
Toiletten
Douche Concurrent
Hangende toiletten
Toiletpot Hangend Letta 52x36x40cm Wandcloset is een uitstekende keramische toilet en een perfecte toevoeging in uw badkamer of toiletruimte. Deze Letta serie toiletpot is van het kwalitatieve merk Bocchi en heeft een moderne, maar vooral moderne uitstraling. Bent u ook op zoek naar iets anders dan een standaard witte klassieke toiletpot om toe te passen in uw nieuwe badkamer? Dan zijn de toiletten uit de Letta serie ideaal om te overwegen. Deze serie is maar liefs verkrijgbaar in 18 kleurstellingen en is ideaal te verwerken door middel van een Geberit inbouwreservoir. Deze Letta hangende toiletpot zonder spoelrand zorgt voor veel schoonmaakgemak en hygiëne. Een toilet zonder spoelrand houdt in dat er geen rand aanwezig is waar vuil en restjes zich achter kunnen verschuilen als u doorspoelt. Een spoelrandloos toilet is daardoor extra hygiënisch en u houdt het makkelijker schoon. Het hangtoilet is verder afgewerkt in mat wit en is gemaakt van het duurzame materiaal keramiek. Toiletpot Hangend Letta 52x36x40cm kan dienen als een uitstekende totaal pakket voor uw badkamer/toiletruimte, omdat het ideaal te combineren is met de bijhorende Letta wastafels.
Hangende toiletten
Toiletten | Hangende toiletten
Review product
 
Review Winkel
Badkamer online
 
�449.00
Magnify Toiletset Geberit Up100 Duofix + Wiesbaden Neptunus Wandcloset Met Zitting + Geberit Delta21 Bedieningsplaat  Wit
Toiletset Geberit Up100 Duofix + Wiesbaden Neptunus Wandcloset Met Zitting + Geberit Delta21 Bedieningsplaat  Wit
Toiletset Geberit Up100 Duofix + Wiesbaden Neptunus Wandcloset Met Zitting + Geberit Delta21 Bedieningsplaat Wit
Toiletten
Geberit
Toiletten
Wanneer je in één koop klaar wilt zijn voor de verbouwing van jouw toiletruimte, dan is deze actieset een uitstekende optie.

Het Geberit UP100 inbouwreservoir is een veelgebruikt en betrouwbaar inbouwreservoir voor de bevestiging van een wandcloset met frontbediening en uitermate geschikt voor montage in jouw badkamer of toiletruimte.

Het Wiesbaden Neptunus wandcloset is een wandcloset van hoge kwaliteit die door zijn strakke uiterlijk in iedere badkamer en toilet past. De bijpassende toiletzitting maakt het een stijlvolle combinatie die jaren mee gaat.

Het Geberit Delta21 bedieningspaneel, in de kleur wit, is verkrijgbaar in uitvoeringen met ronde of met vierkante druktoetsen. De Delta21 is uitsluitend geschikt voor UP100 inbouwreservoirs.
8718858072156
Toiletten
Review product
 

Review Winkel
Badkamer online
 
�199.00
Search Results 661 tot 690 van totaal 2675 Eerste | Vorige | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | Volgende | Laatste